duminică, 24 iulie 2011

Club 27
Notã: Aceastã postare nu are legãturã cu tematica blogului, dar a fost inspiratã de discuţiile mele cu un prieten mult, mult mai tânãr care se pregãteşte sã devinã celebru.
Motto: Atenţie, adolescenţi, moartea vine din pliculeţe!


Amy Winehouse este ultima voce de excepţie care s-a alăturat acestei sinistre galerii de membri ce aparţin morbidului “Club 27”, alături de Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morison şi Kurt Cobain.
Multe rele ale vremurilor ĩn care trăim, ni le ĩnsuşim prin liberul arbitru cu care am fost ĩnzestraţi. Facem asta din teribilism, din curiozitate, din plictiseală, din curiozitate sau din cine ştie ce motive numai de noi ştiute.
Din toate aceste tentaţii ale morţii,cred că alcoolul şi drogurile dezumanizează cel mai mult fiinţa umană,celelalte doar  omoară lent şi sigur. Prafurile, ”iarba” şi alcoolul anihlează voiinţa şi paralizează gândirea. Nu ştiu ce simt dependenţii de droguri sau de alcool,dar am putut vedea cu toţii urmãrile lor. Dovadã stã decãderea rapidã şi moartea fulgerãtoare a atâtor voci de excepţie. Probabil, toţi artiştii mai sus amintiţi nu au fost pregãtiţi sã suporte succesul şi celebritatea a fost o povarã prea grea pentru sufletele lor şi aşa mistuite de minunile pe care le-au creat. Vocile lor de excepţie şi talentul cu care au fost înzestraţi  nu au putut anihila tentaţia” morţii albe”care  le fãcea cu ochiul.
Aşadar, dragii mei, toţi cei care veţi devein celebri într-o zi, pregãtiţi-vã sufletul din timp pentru întâlnirea cu gloria şi notorietatea, spunându-va zilnic: ”Sunt tot ceea ce vreau sã fiu!” şi, astfel, la acea întâlnire nu veţi fi colpeşiţi şi veţi putea sã purtaţi cu seninãtatea laurii succesului.


Urmãtorul articol este preluat de pe www.realitatea.net

Amy Winehouse se alătură marilor vedete rock care au decedat la 27 de ani
Amy Winehouse, decedată sâmbătă, din cauze încă necunoscute, s-a alăturat unui grup de mari muzicieni care au murit la vârsta de 27 de ani, printre care şi chitaristul Jimi Hendrix.
Brian Jones, unul dintre membrii fondatori The Rolling Stones, a fost găsit mort în piscina sa, în 1969, la vârsta de 27 de ani.

El a fost urmat de marele chitarist Jimi Hendrix, care s-a înecat cu propria vomă, după o combinaţie de alcool şi droguri, în Londra, în 1970.

O lună mai târziu, cântăreaţa Janis Joplin a murit din cauza unei supradoze cu heroină, iar la mai puţin de un an, Jim Morrison, solistul The Doors, a fost găsit mort într-o cadă din Paris, după un atac de cord.

Grupul a continuat să crească cu celebrul Kurt Cobain, care a murit şi el, tot la vârsta de 27 de ani, în 1994. În corpul său s-au găsit cantităţi mari de heroină şi valium, iar alături de el o scrisoare de adio. Moartea sa a rămas un subiect de dezbatere până în zilele de azi.              Jimi Hendrix
Janis Joplin


Jim Morrison


Kurt Cobain


Amy WinehouseIn memoriam:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corfu Town, orașul castelelor

Scăldată de apele foarte sărate ale Mării Ionice, cu peste 250 de zile însorite pe an, insula Corfu se remarcă prin vegeta...